Basiscursus PW Uitkeringsadmin. – start 15 september

Inhoud

In deze cursus worden alle medewerkers Uitkeringsadministratie de relevante onderwerpen van de Participatiewet op een interactieve en duidelijke wijze behandeld. Daarbij maken we veel gebruik van casuïstiek zodat er een directe koppeling naar de praktijk plaatsvindt. Naast de algemene uitgangspunten van de Participatiewet ligt de nadruk op de onderwerpen die te maken hebben met de financiële kant van de uitvoering van de bijstandsverlening. Tevens besteden we op hoofdlijnen aandacht aan de belangrijkste Voorliggende Voorzieningen en de inkomensondersteunende voorzieningen.

De cursus start met een korte schets van de totstandkoming van de Participatiewet, de beginselen die er aan ten grondslag liggen en het doel en de reikwijdte van de wet. Vervolgens wordt ingegaan op de positie die de Participatiewet inneemt op de sociale zekerheidskaart, waarna tot de inhoudelijke behandeling van de wet wordt overgegaan. In dit kader komen de volgende onderwerpen aan bod:

Doel

Het doel van de cursus is om degenen die als medewerk(st)er uitkeringsadministratie (willen) werken ,een goede basis te geven om in dit werkveld een goede start te maken.

Duur

Deze training duurt 3 dagen

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor degenen die sinds kort werkzaam zijn in de uitvoering van de Participatiewet of daarin willen gaan werken.

Studiemateriaal

Syllabus (verstrekt tijdens cursus)

Resultaat

Na het volgen van deze basiscursus is de deelnemer bekend met:

Data

Woensdag 15 september
Woensdag 22 september
Woensdag 6 oktober

Meld je aan via info@professionals-qlub.nl

Prijs

€ 269,- per persoon per dag excl. BTW (incl. studiemateriaal, koffie/thee en lunch)
€ 1.695,- per dag incompany op locatie excl. BTW en studiemateriaal

Heb je vragen?

Neem contact met ons op;
Mail: info@professionals-qlub.nl
Bel: 023-56 212 99
Chat met ons rechts onderin 🙂
Of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!