“Bewegen als middel naar werk”

Door: Rogier Beliën en Casper Landman

“Bewegen als middel naar werk” op woensdag 18 oktober 2017

 

Programma van de avond

Om mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt te stimuleren tot een actieve houding richting werk, hebben Casper Landman en Rogier Beliën het initiatief genomen een programma te introduceren dat deze mensen ook letterlijk in beweging brengt.

Casper heeft als projectverantwoordelijke binnen de gemeente Den Helder de aanzet gegeven tot een eerste pilot. De kennis en ervaring binnen het sociaal domein gekoppeld aan de expertise van Rogier Beliën van bureau Goals heeft geresulteerd in het re-integratie programma Achievegoals@work.

Lees voor meer informatie over dit programma onze laatste blog waarin Rogier zijn eigen verhaal doet.

Rogier is een expert op het gebied van lesgeven en coachen. Hij adviseert tal van sportfederaties zoals NOC/NSF, de tennis- en de hockeybond en voorziet hen van onderwijsprogramma’s.

In samenspraak met consulenten van de gemeente is een 16 weken durend programma samengesteld dat klanten gaat helpen inzicht te krijgen in de eigen mogelijkheden en vaardigheden. Zo kunnen zij werken aan hun eigen gezondheid en vitaliteit om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen richting nieuw werk.

We nodigen je van harte uit om kennis te maken met deze nieuwe manier van coachen om klanten vitaal de arbeidsmarkt te laten betreden.

Dit alles starten we natuurlijk weer met een smakelijke aftrap en we sluiten traditiegetrouw af met een hapje en drankje.

 

Voor wie?

Voor professionals die regelmatig op de hoogte gehouden willen worden van de laatste ontwikkelingen binnen het sociale domein.

 

Woensdag 18 oktober 2017

Locatie:                 “Long Island”, restaurant aan de waterkant.

IJweg 1270, 2133 MJ Hoofddorp (Link route)

18.00 uur              Binnenlopen

18.30 uur               Etagère met broodjes (incl. vegetarische) en soep van de dag

19.00 uur              Start presentatie van Rogier en ruimte voor interactie

21.00 uur               Afsluiting met hapje en drankje in het restaurant voor wie dat wil.

 

Voor onze partners zijn hier geen kosten aan verbonden.

Voor overige belangstellenden bedragen de totale kosten € 39,00 exclusief BTW.

 

Routebeschrijving Long Island

 

« terug naar Agenda