Nieuwjaarsbijeenkomst

Door: Harriët van Wijk en Djoea van Zanten

Nieuwjaarsbijeenkomst van de Professionals Q’lub op woensdag 25 januari 2017

Op deze eerste bijeenkomst van 2017 nemen we jullie op verschillende manieren mee de toekomst in!

Harriët zal jullie in vogelvlucht de trends presenteren gericht op maatschappelijke en arbeid gerelateerde ontwikkelingen. Inspirerend maar ook confronterend!

De gastspreker van deze avond is Djoea van Zanten. Djoea is werkzaam bij Make Marketing Magic. Wij werken samen met hen om de naamsbekendheid van de Professionals Q’lub te vergroten en de aandacht voor onze activiteiten te navigeren binnen de social media.

Deze avond echter staat Djoea ter beschikking voor jullie en zal jullie op dynamische wijze inzicht geven hoe je via LinkedIn jezelf kunt promoten. Dit is iets waar velen moeite mee hebben maar dat in de toekomst alleen maar belangrijker en noodzakelijker wordt.

Tenslotte zal Willem Ketel afsluiten met het programma voor het eerste half jaar van 2017, mede ingegeven door de voorkeuren die jullie in de recente enquête hebben uitgesproken.

Dit alles starten we natuurlijk weer met een smakelijke aftrap en we sluiten traditiegetrouw af met een hapje en drankje om op een mooi 2017 voor allen te proosten.

Mis het dus niet!

 

Woensdag 25 januari 2017

Locatie: “Long Island”, restaurant aan de waterkant.

IJweg 1270, 2133 MJ Hoofddorp

18.00 uur             Binnenlopen

18.30 uur             Etagère met broodjes en soep van de dag

19.00 uur             Start presentaties

21.00 uur             Afsluiting met hapje en drankje in het restaurant.

 

« terug naar Agenda