Goed je weer te zien

Professionals-Qlub-goed-je-weer-te-zien2

In het sociaal domein, merken wij een vraag naar ‘samenkomen’ op. Vanuit ambtenaren in dienst van een gemeente, maar zeker ook in groeiende mate vanuit zp’ers. Om te sparren en om zorgen, over bijvoorbeeld de wet DBA, weg te nemen. Een groot goed, want ondanks de digitalisering, levert alleen écht contact tussen mensen innovatie op.

Alleen is maar alleen

Je werd zelfstandige omdat je je passie wilde volgen of omdat je niet langer in de schaduw van je leidinggevende wilde staan. Nu ga je op in je werk en doe je daarnaast je administratie, belastingen en acquisitie. Een volle agenda. Er is nauwelijks tijd om stil te staan bij nieuwe ontwikkelingen en keuzes. Maar, pas op, raas niet in je eentje door. Dan verandert de wereld, zonder dat jij daar erg in hebt. Gelukkig ben je niet de enige zp’er in het sociaal domein. Zoek elkaar dan ook op, dat brengt nieuwe inzichten én rust.

Vind het wiel niet opnieuw uit

Geregeld samen sparren doet wonderen. Soms moet je gewoon even bij anderen te rade gaan. Je hoeft het wiel echt niet opnieuw uit te vinden. Samen ontdek je eerder nieuwe invalshoeken voor bestaande problemen. Soms vind je de informatie online, maar live interactie is ook nodig, mensen ontmoeten, met emotie.

Ga voor face to face

Waar ze binnen ICT wellicht genoegen nemen met Skype- of mailcontact, is er binnen het sociaal domein behoefte aan fysiek contact. Deze professionals werken met mensen, met gevoelens. Dan is het fijn om samen, face to face, ervaringen te delen. Daarom organiseren wij maandelijks een bijeenkomst, die behalve inhoudelijk interessant, ook op een ontspannen manier interactie mogelijk maakt. Want door interactie, kun je samen groeien.

Het PQ team


Klik hier voor meer informatie over onze (VR) trainingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een VR training voor het sociaal domein?

* verplichte velden
« terug naar Blog