Online Speedcollege Actualiteiten PW (2 uur) – 25 augustus 2021

Inhoud

Tijdens dit online speedcollege wordt er in 2 uur gekeken naar de recente actualiteiten op het gebied van de Participatiewet (PW). Daarnaast worden eigen ingebrachte vraagstukken behandeld. Mits je beschikt over de basiskennis PW kun je op deze manier op de hoogte blijven zonder een hele of halve dag kwijt te zijn aan een opfriscursus, je kunt eigen casussen voorleggen én je hoeft er de deur niet voor uit! Eerdere deelnemers gaven aan dat het leuk is om zo samen met het vak bezig te zijn en om vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken.

Doel

Na dit speedcollege ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eventuele eigen vragen zijn beantwoord!

Duur

Dit speedcollege duurt 2 uur en is online

Voor wie?

Voor iedereen die bij de uitvoering van de Participatiewet (PW) betrokken is zoals inkomensconsulenten, klantmanagers, werkconsulenten, administratief medewerkers, handhavers, beleidsmedewerkers e.a..

Werkwijze

Wij behandelen de onderwerpen op een interactieve manier waarbij we gebruik maken van eigen casussen en van casussen die de deelnemers zelf inbrengen. Daarnaast is er ruimte voor de nodige humor om er niet alleen een leerzame maar ook een leuke sessie van te maken!

Studiemateriaal

Digitaal verstrekt

Resultaat

Na het volgen van dit speedcollege ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ins en outs!

Data

25 augustus van 09:00 – 11:00
Aanmelden via info@professionals-qlub.nl

Prijs

€ 79,- per persoon excl. BTW

Heb je vragen?

Neem contact met ons op;
Mail: info@professionals-qlub.nl
Bel: 023-56 212 99
Chat met ons rechts onderin 🙂
Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!