VR Omgaan met Emotie en Agressie – Dagtraining

24 maart Amersfoort alle niveaus 1 dag 399,-

Inhoud

‘Oefening voorkomt uitval door stressklachten’

Iedere professional met direct klantcontact heeft weleens te maken met lastig gedrag van een klant. Het doel is om de situatie te de-escaleren, maar hoe doe je dat?

Deze training is geschikt voor elke professional die direct contact heeft met klanten. Het is niet alleen van toepassing voor professionals die te maken krijgen met zware agressie. De winst zit juist vaak in het tijdig herkennen en voorkomen van verder oplopende spanning.

De VR training ‘Omgaan met Emotie en Agressie’ is een interactieve en praktijkgerichte training waarbij gebruik wordt gemaakt van VR brillen en een trainingsacteur. Via een VR-bril krijg je verschillende scènes te zien waarin agressie centraal staat. Door het 3D-effect ben je zelf onderdeel van het scenario. In tegenstelling tot een ‘normale’ 2-dimensionale film, is het bij VR net alsof je er middenin zit. Je voelt de spanning oplopen! Je merkt hoe verschillende reacties leiden tot andere uitkomsten en daardoor ervaar je precies hoe je het beste kunt reageren. Bekijk de trailer!

In de ochtend staat het ‘begrijpen’ centraal en in de middag het ‘kunnen’. Dan worden de inzichten uit de ochtend vertaald naar de praktijk door middel van oefeningen met een acteur.

De volgende onderwerpen komen tijdens deze interactieve training aan bod:

Doel

Het doel van de training is dat de deelnemers hun weerbaarheid vergroten en effectief leren omgaan met emotioneel en agressief gedrag. Aanvullend is het doel dat medewerkers eenduidiger reageren en meer op één lijn zitten, zodat er ook een preventieve werking uitgaat van het optreden. Door het gebruik van een trainingsacteur worden deelnemers getraind in het toepassen van de vaardigheden, zodat ze ook stappen zetten van ‘begrijpen’ naar daadwerkelijk ‘kunnen’ in de praktijk.

Duur

Deze training duurt 1 dag

Studiemateriaal

VR-bril (beschikbaar tijdens training)
Naslagwerk

Resultaat

Na het volgen van deze training:

Data

Eerstvolgende mogelijkheid: 24 maart (meer info via info@professionals-qlub.nl)
Incompany mogelijk op aanvraag

Prijs

€ 399,- per persoon excl. BTW (incl. studiemateriaal, koffie/thee en lunch)
€ 3.250,- incompany op locatie excl. BTW en studiemateriaal 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op;
Mail: info@professionals-qlub.nl
Bel: 023-56 212 99
Of chat met ons rechts onderin 🙂

Deze training is tot stand gekomen in samenwerking met: