Verleng jouw houdbaarheid

professionals-qlub-verleng-jouw-houdbaarheid

Een leven lang leren; dat beoogt Willem Ketel met zijn Professionals Q´lub. Volgens de ondernemer is het Sociaal Domein nooit hetzelfde en voortdurend in beweging: “Dit is een branche die schreeuwt om kennisdeling. Om een plek waar professionals inspiratie op kunnen doen en kennis kunnen vergaren en uitwisselen. Kortom; om een mogelijkheid om samen te kunnen groeien.”

Verbinding en verdieping

In een dynamische arbeidsmarkt, merkt Willem een vraag naar ‘kennisdeling’ en ‘samenkomen’ op. Vanuit ambtenaren in dienst van een gemeente, maar zeker ook in groeiende mate vanuit zp’ers: “Veel zelfstandige professionals hebben behoefte aan actualisering en verdieping van hun kennis om hun beroep binnen het Sociaal Domein goed uit te kunnen voeren. Van hen wordt, net als van hun collega’s in loondienst, verwacht dat zij voortdurend op de hoogte zijn van de laatste wet en regelgeving rondom de Participatiewet. Een veelgehoorde vraag is dan ook die naar verbinding, informatie en verdieping.”

Duurzame loopbaan

Met de Professionals Q’lub wil Willem ondernemende professionals de mogelijkheid bieden zich op een toegankelijke en eenvoudige manier overal, voortdurend te kunnen ontwikkelen. Naast de interne trainingen die voor gemeenten op maat worden gegeven ook door middel van thematische bijeenkomsten, master q’lasses, live actualiteitencolleges en een e-learning platform: “Op deze manier hopen wij ondersteuning te bieden aan mensen die hun eigen loopbaan vorm willen geven. Aan ambtenaren die willen investeren in hun carrière. Aan zp’ers die zich verder willen ontwikkelen en buiten hun opdrachten behoefte hebben aan contact via een netwerk. En aan trainers die een bredere afzetmarkt zoeken voor hun service.”

Een leven lang leren

Wat Willem zo aantrekt in kennisdeling? Het contact met mensen: “Ik vind het prachtig om samen met mensen iets op te bouwen. Ik werk graag mensgericht; mensen stimuleren, adviseren en inspireren is daar een logisch gevolg van. Het toevoegen van waarde aan de loopbaan van anderen geeft mij veel voldoening. In onze aankomende blogs helpen wij jou daarom ook graag aan de juiste knowhow voor het in stand houden van een duurzame loopbaan. Op naar een leven lang leren!”


Klik hier voor meer informatie over onze (VR) trainingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een VR training voor het sociaal domein?

* verplichte velden
« terug naar Blog