Wmo

Tijdens deze VR training leren deelnemers hun weerbaarheid te vergroten en effectief om te gaan met emotioneel en agressief gedrag.
>>meer informatie

Tijdens deze verkorte VR training leren deelnemers hun weerbaarheid te vergroten en effectief om te gaan met emotioneel en agressief gedrag.
>>meer informatie

Ook mogelijk in samenhang met de Participatiewet en Jeugdwet
Deze dag richt zich op de meest recente ontwikkelingen binnen de Wmo 2015. Wat zijn de consequenties van de Wmo 2015? Met welke nieuwe doelgroep hebben we te maken? En welke raakvlakken liggen er met de andere decentralisaties; de jeugdwet en de Participatiewet (PW).
>>meer informatie

Alle relevante onderwerpen betreffende de basiskennis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), zoals het juridisch kader, de verschillende voorzieningen en veel voorkomende ziektebeelden. De training richt zich op deze onderwerpen, als basis voor passende kennis.
>>meer informatie

Binnenkort beschikbaar

Wat doe je als professional als je vermoedt dat een cliƫnt mogelijk mishandeld wordt? Hoe te handelen bij het vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling is vaak een moeilijke afweging.
>>meer informatie